Oğlumla Açık Havada Sikiştik

69 / 100

Oğlumla Açık Havada Sikiştik

Merhaba sevgili takipçilerim ve müşterilerim sizlere bu yazımda oğlum hakan ile çiftlikte açık havada geçen seks hikayemizden bahsedeceğim. 26.07.2024 günü sabah saat 10:00 da anne oğul uyanıp kahvaltıyı yaptık. Kahvaltıdan sonra ben kahve yapıp salonda oğlumla beraber oturup içmeye başladık. Kahvelerimizi içtikten sonra hakan ‘’ hadi anne biraz gezelim ‘’ dedi. Bende ‘’ tamam aşkım gezelim ‘’ diyerek yatak odasına gidip üzerimi değiştim. Çiftlik sınırları içindeki bahçemizde yürümeye başladık.

Oğlum hakan ‘’ anne hava çok güzel tam sikişmelik hava ‘’ dedi. Bende ‘’ azgın erkeğim annesi gibi azgın ‘’ diyerek şortumu ve tangamı indirip ayakta hafif domaldım. Hakan ise ‘’ orospuluk ruhunda var senin sikişmek denildi mi hemen pozisyona geçiyorsun ’’ diyerek kalın ve uzun sikini kıpkırmızı dudaklı etli amcığıma dayayıp yavaşça içime doğru girmeye başladı. Oğlumun kalın ve uzun siki etli amcığımı yara yara içime girerken ben ‘’ offfffff harika bir şey bu harikasın erkeğim ‘’ diye inlemeye başladım. Ben inledikçe oğlum hakan hızlanarak etli amcığımı sert bir şekilde sikerken ‘’ orospum benim inlemen beni daha da çok azdırıyor ‘’ diyerek göt yanaklarımı tokatlıyordu.

Birkaç git gel den sonra hakan ‘’ anne dizlerinin üstüne çök ‘’ dedi. Bende ‘’ sen iste erkeğim ‘’ diyerek dizlerimin üstüne çöküp öne doğru hafif eğildim. Oğlum hakan ise dizlerinin üstüne çöküp arkama geçip kalın ve uzun sikini kocaman yanaklı götümün mor deliğine dayayıp hafif hafif göt deliğime baskı yapmaya başladı. Oğlum kalın ve uzun sikiyle kocaman yanaklı götümün mor deliğini yara yara sikerken ben ‘’ offffff çok kalın ‘’ diye sızlanıyordum. Oğlum ise ‘’ ne oldu yavrum zencilerle grup yaptın ben her fırsatta sikiyorum bu götü şimdi mi zorlanıyorsun? ‘’ diyerek tempoyu artırmaya başladı. Ben ise ‘’ çok sert sikiyorsun götümü erkeğim biraz yavaşla ‘’ desem de oğlum aldırış etmeden sert bir şekilde göt deliğimi sikmeye devam ediyordu.

Sonra pozisyon değiştik. Oğlum hakan ‘’ hadi domal bakalım yavrum ‘’ dedi. Bende ‘’ tamam aşkım ama lütfen yavaş sik götümü canım acıyor ‘’ diyerek domaldım. Oğlum ise arkama geçip kalın ve uzun sikini kocaman yanaklı götümün mor deliğine tekrar dayadı ve yavaş yavaş içime sokmaya başladı. Hakanın siki göt deliğime girip çıkarken taşakları amcığımı kasıkları ise göt yanaklarımı hafif tempo ile dövüyordu. Ben ise haz almaya başlamıştım ve ‘’ işte böyle erkeğim üzme anneni yavaş yavaş sik götümü ‘’ diye inledim. Ben inledikçe oğlum hafif tempo ile göt deliğimi sikmeye devam ediyordu. Bir müddet sonra zevkten iyice gevşemiş haldeydim. O kadar çok gevşemiştim ki göt deliğim bile gevşekti ve oğlumun siki mor deliğime girip çıktıkça ben ‘’ zart zart zart ‘’ osurmaya başladım. Ben osurdukça oğlum hakan kalın ve uzun sikini kocaman yanaklı götümün mor deliğine daha sert bir şekilde sokup çıkartırken ‘’ orospu iyice gevşedin götün bile durmuyor osuruyorsun ‘’ diyordu. Bende ‘’ devam et erkeğim orospun iyice gevşedi herşeyiyle senindir’’ diye inliyordum.

O kadar gevşedim ki dayanamayıp yüz üstü yığılıp kaldım. Oğlum hakan ise tıpkı bir erkek aslan gibi üzerime çıkıp tekrar göt deliğimi sikmeye başladı. Ben ise ‘’ aaahhhh ohhhhh offfff bittim yeter artık erkeğim boşal artık nolur ‘’ diye inliyordum. Ben inledikçe hakan ‘’ ne boşalması daha etli amcığını sikeceğim ‘’ diyerek eliyle amcığımı okşamaya başladı.

Birkaç git gelden sonra  hakan üzerimden inip beni yan yatırdı ve sağ bacağımı dizimden kırıp kendime doğru çektirip hemen arkama yattı. Kalın ve uzun sikini tekrar kocaman yanaklı götümün mor deliğine sokup sikmeye başladı. Ben o kadar yorgundum ki oğlum tarafından sikilirken sadece öylece duruyordum. Oğlum hakan ise sert bir şekilde göt deliğimi sikmeye devam ediyordu.

Bir süre sonra hakan bana ‘’ hadi sıra amcığına geldi yavrum ‘’ dedi. Bende sırt üstü uzanıp bacaklarımı açtım. Oğlum hakan ise hemen bacak arama geçip kalın ve uzun sikini etli amcığıma sokup sert bir şekilde sikmeye başladı. Ben ise ‘’ ıhhh ımmmm uffff ‘’ diye inlerken hakan kalın ve uzun sikini etli amcığıma taşaklarına kadar sokup tıpkı bir azgın boğa gibi böğürerek döllerini amcığıma  boşaltmaya başladı. Ben ise ‘’ offfffff ‘’ diye inlemekten başka bir şey yapamıyordum.

Bir sonraki hikayemde görüşmek üzere

Hepinize bol sikişler 😊

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir