Oğlumla Kudurduk

80 / 100

Oğlumla Kudurduk

Merhaba sevgili takipçilerim ve müşterilerim sizlere bu yazımda 20.06.2024 günü oğlum hakan ile yaşadığımız ilişkiden bahsedeceğim. 20 haziran sabahı oğlumla çiftlik dışına arabamızla gezmeye gittik. Çiftlikten 15 dakika uzaklıkta ormanın kenarında inip yürümeye başladık. Bir müddet anne oğul sohbet edip yürüdükten sonra ben ‘’ oğlum ne kadar sessiz sakin bir yer değil mi ? ‘’ dedim. Oğlum hakan ise ‘’ evet anne çok sessiz sakin bir yer tam sikişilecek bir yer ‘’ dedi. Ben ‘’ azgın seni illa anneni sikeceksin değil mi? ‘’ deyince hakan ‘’ o am o göt o vücut sikilmeden duramaz anne ‘’ dedi.

Ben çırılçıplak soyunup ayakta hafif domaldıp‘’ hadi aşkım anneni sik ‘’ dedim. Benim o halimi gören oğlum hakan ise ‘’ sen iste orospum benim seni sike sike parçalayacağım ‘’ diyerek soyunup arkama geçti. Oğlum hakan kalın ve uzun sikini eline kıpkırmızı dudaklı etli amcığıma dayayıp yavaşça içime soktu. Oğlumun siki amcığıma girince ‘’ ohhhhhh çok güzel devam et erkeğim ‘’ diyerek inledim. Ben inleyince hakan tempoyu artırarak etli amcığımı sikmeye başladı. Oğlum amımı yara yara sikerken kasıkları öt yanaklarımı dövüyor elleriyle iri memelerimi mıncıklayıp kulağıma ‘’ orospum seni sikmeye doyamıyorum amın cayır cayır yanıyor azgınlıktan ‘’ diye fısıldıyordu.

Sonra pozisyon değiştirdik ben dizlerimin üstünde hafi domaldı. Hakan ise arkama geçip ‘’ göt yanaklarını aç bakalım yavrum ‘’ dedi. Ben ise masumane tavır takınıp ‘’ götümü mü sikeceksin aşkım? ‘’ deyince hakan ‘’ o kocaman götünün mor deliğini sikeceğim fahişem ‘’ dedi. Ben ellerimle göt yanaklarımı açınca oğlum hakan kalın ve uzun sikini kocaman yanaklı götümün mor deliğine dayayıp belimden tutup aniden içime girince ‘’ ooooaaaaaahhhhhh yavaşşşşşşş ‘’ diye bağırdım. Ben bağırınca hakan ‘’ ne oldu kahpe alamıyor musun? ‘’ diyerek sımsıkı sarılıp sert bir şekilde göt deliğimi sikmeye başladı. Hakan kocaman götümün mor deliğini sikerken kasıkları göt yanaklarımı taşakları ise etli amcığımı şap şap şap dövüyordu.

Birkaç git gel den pozisyon değiştik. Hakan kalın ve uzun sikini kocaman yanaklı götümün mor deliğinden çıkarmadan beni dört ayak domaltıp götümü sikmeye devam etti. Oğlum arkamdan sert bir şekilde vurdukça iri memelerim ileri geri sallanıyor oğlumun taşakları etli amcığımı kasıkları ise göt yanaklarımı dövüyordu. Ben ise ‘’ devam et durma sakın sik götümü ‘’ diye inliyordum. Ben inledikçe oğlum göt deliğimi daha sert sikiyordu.

Ormanda rahat edemedik. Hemen arabaya inip çiftliğe doğru yola çıktık. Çiftliğe gelince arabadan iner inmez havuz başına gittik. Hakan sırt üstü yatıp beni ata biner gibi kucağına alıp kalın ve uzun sikini kıpkırmızı dudaklı etli amcığıma dayayıp sikmeye başladı. Oğlumun siki amıma girince ben ‘’ oooohhhh devam et erkeğim devam et ‘’ diye inlemeye başladım. Ben inledikçe oğlum hakan alttan alttan amcığımı parçalayacak gibi sikmeye devam ediyordu.

Bir süre sonra pozisyon değiştik. Oğlum hakan bana sımsıkı sarılıp sikini taşaklarına kadar amıma sokup kucağına alıp ters döndü. Ben altta oğlum ise üstümde idi. Hakan ‘’ yavrum kaldığımız yerden devam edelim mi? ‘’ dedi. Bende ‘’ hadi erkeğim durma amım götüm senindir parçala beni ‘’ diye inleyince sert bir şekilde sikmeye devam etti. O kadar zevke geldim ki amcığımdan zırıl zırıl zevk suları akıyordu.

Birkaç git gelden sonra hakan ‘’ o götünü sikeceğim yavrum hadi pozisyon değişelim ‘’ dedi. Bende ‘’ sen iste erkeğim fahişen emrinde ‘’ diyerek yüz üstü uzanıp bacaklarımı açıp havaya kaldırdım. Oğlum ise üzerime uzanıp kalın ve uzun sikini kocaman yanaklı götümün mor deliğine dayayıp aniden içime soktu. Oğlum hunharca mor deliğimi sikerken bende ‘’ oooohhhh aaaahhhh ooooffff uffff ‘’ diye inliyordum. Ben inledikçe hakan tüm gücü ile götümü sikmeye devam ediyordu. Bende ‘’ yavaşşşşş erkeğim yavaşşşş götümü patlatacaksın erkeğim ‘’ diye inledim. Oğlum hakan ise ‘’ bu göt böyle sikilir orospu ‘’ diyerek kalın ve uzun siki kocaman yanaklı götümün mor deliğini yırtıyordu. Kasıkları göt yanaklarımı taşakları ise etli amcığımı dövüyordu.

Bir müddet sonra oğlum hakan hırıldamaya başladı. Bende artık dolmuştum ki ikimizde bağıra bağıra boşaldık. Oğlumun dölleri göt deliğimden taşarken bende zırıl zırıl boşaldım.

Bir sonraki hikayemde görüşmek üzere

Bol sikişler😊

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir